Over ons

Bianca is de trotse eigenaresse van de BG-CoolShape Kliniek in Stellendam. Voordat ze deze kliniek opende, heeft ze drie jaar als health coach gewerkt en twaalf jaar als vakspecialist serologie in het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam. Met haar passie om anderen te helpen besloot ze een opleiding tot cryoloog en IPL-specialist te volgen.

Met fitnessen én lekker eten als passie help ik ook graag anderen naar een levensstijl die bij ze past. Als health coach doe ik dat allemaal digitaal, maar ik vind het ook belangrijk om mensen ‘in het echt’ te adviseren en te helpen. Mijn doel is om mensen te helpen die niet helemaal tevreden zijn over hun uiterlijk. 

Gelukkig in je vel: effectief en pijnloos vet verminderen

Download onze gratis glossy

Download nu

Download jouw glossy

Laat jouw e-mailadres achter en onze glossy verschijnt gratis in je mailbox!

Over BG-CoolShape Kliniek

De passie om anderen te helpen,  is de reden dat ik de opleiding tot cryoloog en IPL-specialist heb gevolgd.

Cryolipolyse is een geweldige methode om pijnloos en zonder operatie vet kwijt te raken, waardoor iemand zich weer zelfverzekerder gaat voelen en dus ook lekkerder in zijn of haar vel zit. Het is vaak moeilijk om vet te verliezen in bepaalde zones, daarvoor is coolshaping de uitkomst.  Ook was er nog geen cryolipolyse-kliniek hier in de buurt, dus dat zag ik als een mooie kans.

Zelf heb ik coolshaping natuurlijk ook al een aantal keer geprobeerd. Na één behandeling was ik al zes centimeter kwijt rond m’n taille en buik. Dat terwijl de behandeling pijnloos is en ik ondertussen gewoon kon werken of tv kon kijken, ideaal!

IPL is een effectieve methode om pijnloos af te komen van ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur, geniet je van het comfort om je niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen.

Ook heb ik voor altijd afgerekend met ongewenste haargroei en een aardbeienhuid. De behandeling was pijnloos en geen geknoei met gel of het gevoel hebben dat mijn huid verbrandde, maar voelde comfortabel en vertrouwd.

Wanneer je twijfelt over Cryolipolyse of IPL, raad ik aan om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Dan kunnen we samen ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Zie ik je binnenkort in mijn kliniek?

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, leuke acties en de ervaringen van anderen? Volg BG-CoolShape Kliniek op social media.

I