IPL

Hoe werkt IPL?

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen.

Je kunt deze golflengten vergelijken met het licht van een normale lamp, maar dan veel sterker. Het licht dringt door in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel. Deze haar groeit uit en komt niet meer terug. Omdat haren verschillende haargroeifasen hebben, dient de behandeling een aantal keren te worden herhaald om alle haren in de anagene fase te vernietigen. Dit gehele proces is nagenoeg pijnloos.

Nooit meer scheren, harsen of epileren?

Wil je nooit meer hoeven te scheren, harsen of epileren? Kies dan voor de definitieve oplossing: Intense Pulse Light (IPL) een lichttherapie waarmee je ongewenste haren op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blijvend worden verwijderd.

Plaatselijk heupvet verliezen door coolshaping

Reken af met ongewenste haargroei

Permanent ontharen laat jou (nòg) steviger in je schoenen staan. Wij rekenen af met ongewenste haargroei door permanent te ontharen. Na gemiddeld 6-10 behandelingen zijn de haartjes weg. Zo trek jij die prachtige jurk aan waar jouw benen prachtig in uitkomen, zonder je zorgen te maken om stoppeltjes en kijk jij vol zelfvertrouwen in de spiegel. Nooit meer stoeien met een scheermes, epileerapparaat of hars. Altijd zorgeloos de deur uit. Door je permanent te laten ontharen bij BG-CoolShape Kliniek maak jij je leven makkelijker.