BG CoolShape Kliniek - Hoe werkt cryolipolyse?
BG CoolShape Kliniek - Hoe werkt cryolipolyse?

Vet bij je taille weg?

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Altijd al gedroomd van een slanke taille? Cryolipolyse is een droom-methode voor het bereiken van jouw ideale plaatje. Bij cryolipolyse bevriezen we de vetcellen die bijvoorbeeld niet weggaan met sporten of gezond eten. Met geavanceerde technologie kunnen we heel plaatselijk vet bevriezen bij onder andere de taille. Tover je slanke taille tevoorschijn met behulp van coolshaping!

De cryolipolyse-behandeling

Tijdens de behandeling plaatsen we een behandelkop aan beide kanten van de taille. Vervolgens gaat het apparaat, de Body-Wizard Duo, aan de slag om de vetcellen bij de taille te bevriezen. De temperatuur daalt tot wel -9°C Deze temperatuur is nodig om de vetcellen succesvol te bevriezen. In drie tot zes weken na de behandeling ga je de eerste resultaten zien. Na de behandeling gaat je lichaam wel vier tot zes maanden door met het afvoeren van de vetcellen.  

Buikvet bevriezen met cryolipolyse

Resultaat na de behandeling

Acht weken na de behandeling heeft je lichaam de meeste vetcellen bij de taille op een natuurlijke wijze afgevoerd. Na deze periode zijn de resultaten zichtbaar in de spiegel. Cryolipolyse zorgt ongeveer voor een vetreductie van 10-20% per behandeling. Door de langere blootstelling aan kou bevriezen de vetcellen en sterven ze af. Omdat ze volledig bevriezen komt het taillevet ook minder snel terug. Drie behandelingen zijn gemiddeld genoeg om het gewenste resultaat te behalen.

BG-CoolShape Kliniek Social Media

Wil je trots zijn op je figuur?

Met de behandelingen bij BG-CoolShape Kliniek helpen we jou om je goed te voelen in je eigen huid. Cryolipolyse bevriest je vetcellen in probleemzones pijnloos en zonder hersteltijd. Benieuwd wat coolshaping voor jou kan betekenen?