Rugvet verwijderen met cryolipolyse

Ben je ontevreden over je rug en wil je graag je rugvet verwijderen of verminderen? Bij BG-CoolShape Kliniek bevriezen we overtollig vet op je rug. Cryolipolyse is een geheel pijnvrije behandeling zonder hersteltijd. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een BMI onder de 32. Tijdens de behandeling kunnen we heel plaatselijk het rugvet bevriezen, waarna je je weer zeker voelt over je lichaam.

De cryolipolyse-behandeling

Tijdens het intakegesprek bespreken we welke zones we gaan behandelen. Het is namelijk mogelijk om meerdere zones tegelijk te behandelen. Bij de behandeling plaatsen we de behandelkop op het rugvet, vervolgens wordt de huid vacuüm gezogen en begint het vriesproces. De temperatuur gaat tot wel -9°C. Deze temperatuur is nodig om de vetcellen te bevriezen. Na de behandeling krijg je nog een korte, stevige massage. Vanaf dat moment gaat je lichaam beginnen met het afvoeren van de vetcellen. Meer weten over hoe het werkt? 

Zichtbaar minder vet bij de rug

Na de behandeling duurt het gemiddeld twee maanden voordat de resultaten goed zichtbaar zijn. Dit komt omdat je lichaam die tijd nodig heeft om alle vetcellen af te voeren. Voorafgaand aan de behandelingen maken we een foto. De foto’s laten zien dat de cryolipolyse-behandeling je rugvet effectief heeft verwijderd of verminderd. Gemiddeld geeft iedere behandeling 10-20% vetreductie. Op onze Instagrampagina kun je ook de resultaten en ervaringen zien van anderen.

Wil jij gelukkig in je vel zijn?

Bij BG-CoolShape Kliniek willen we jou helpen om weer trots te zijn op je figuur. Met cryolipolyse bevriezen we het vetrandje dat niet weggaat, ondanks een gezonde levensstijl. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en wat mogelijk is met coolshaping.