Cryolipolyse: tijdens de behandeling
Cryolipolyse: tijdens de behandeling

Onderkin weg met cryolipolyse

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Wil je graag van het vet bij je onderkin af? Of stoor je je eraan wanneer je foto’s van jezelf ziet? Vet bij de onderkin is moeilijk weg te krijgen met gezond eten of trainen. Zelfs na het afvallen kan het zijn dat de onderkin blijft, dit is vaak ook genetisch bepaald. Wanneer je er graag vanaf wil is cryolipolyse de oplossing. Met deze methode kunnen we heel plaatselijk vet bevriezen, ook bij de onderkin.

De behandeling: onderkin bevriezen

Met cryolipolyse halen we het vet bij de onderkin weg. Dit doen we door de behandelkop op de probleemzone te plaatsen. De Body-Wizard Duo trekt de huid vacuüm en vervolgens daalt de temperatuur tot -9°C. Door de vetcellen te bevriezen sterven de cellen af. Je lichaam vervoert deze op een natuurlijke manier af. Geleidelijk gaat het vet bij de onderkin weg. Ongeveer twee maanden na de eerste behandeling zie je het resultaat. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig voor optimaal resultaat. 

BG-CoolShape Kliniek - Over ons

Prachtig resultaat met cryolipolyse

Coolsculpting bij de onderkin is een pijnloze en veilige methode. Na de behandeling heeft je lichaam ongeveer twee maanden nodig om de meeste vetcellen af te voeren. Vanaf dat moment is het resultaat zichtbaar in de spiegel. Maar de eerste resultaten zie je al na drie tot zes weken! We maken voor de behandelingen ook altijd een voor- en na-foto, zodat je duidelijk het verschil ziet na de vorige behandeling. Wil jij graag je onderkin weg? Ontdek de mogelijkheden tijdens een intakegesprek in onze kliniek. 

Wil je trots zijn op je figuur?

Bij BG-Coolshape Kliniek helpen we jou om weer lekker in je vel te zitten. Met cryolipolyse behandelen we de zones waar je moeilijk vet kwijtraakt. Benieuwd naar het effect van coolshaping?