Heupvet verliezen?

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Cryolipolyse-behandeling voor heupvet

Bij BG-CoolShape Kliniek doen we de cryolipolyse-behandelingen met de Body-Wizard Duo van MedCos. Dit apparaat kan in slechts 60 minuten tijd het ongewenste heupvet bevriezen. Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt, gemiddeld zorgt een behandeling voor wel 10-20% vetreductie. Tijdens de behandeling bevriezen de vetcellen en daarna gaat je lichaam aan de slag om deze af te voeren. Meer weten over de werking van cryolipolyse? 

Lovehandles weg met cryolipolyse

Resultaat na de behandeling

Het afvoeren van de bevroren cellen bij je heupen gebeurt heel geleidelijk, waardoor je lichaam tijd heeft om te wennen aan de nieuwe lichaamsvorm. Dit betekent dat je huid mooi strak blijft en je geen last hebt van overtollig vel rondom je heupen. Je lichaam doet er gemiddeld twee maanden over om de meeste vetcellen af te voeren. Vanaf dat moment ga je al het verschil zien in de spiegel, en ook bij het meten! 

BG CoolShape Kliniek - Hoe werkt cryolipolyse?
BG-CoolShape Kliniek Social Media

Wil je trots zijn op je figuur?

Met cryolipolyse bevriezen we je vetcellen in probleemzones, pijnloos en zonder hersteltijd. BG-CoolShape Kliniek helpt jou om weer lekker in je vel te zitten. Benieuwd wat coolshaping voor jou kan betekenen?