Cryolipolyse behandeling om vet te verliezen
Cryolipolyse behandeling om vet te verliezen

Buikvet bevriezen

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Bij BG-CoolShape Kliniek kunnen we jou helpen met buikvet verliezen. Cryolipolyse is dé methode om pijnloos en effectief buikvet te verliezen. Met onze cryolipolyse-behandeling kunnen we heel plaatselijk je buikvet bevriezen. Hierdoor gaan de vetcellen op een natuurlijke manier weg, zonder naalden en zonder operatie. Deze behandeling is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.

Cryolipolyse-behandeling voor buikvet

De cryolipolyse-behandeling bij BG-CoolShape Kliniek begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en bepalen we het aantal behandelingen dat nodig is om je buikvet te verwijderen. Wanneer de behandeling begint, plaatsen we de behandelkop op de zone en begint het apparaat met het vet bevriezen in je buik. De Body-Wizard Duo bereikt de temperatuur die nodig is voor het volledig bevriezen van de vetcellen, zonder je huidoppervlak te beschadigen. 

Buikvet bevriezen met cryolipolyse

Resultaat van vetbevriezing

Na de behandeling gaat je lichaam aan het werk om de vetcellen af te voeren. Na drie tot zes weken zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zie je duidelijk verschil. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na iedere behandeling is er een vetreductie van gemiddeld 10-20%. Voor de behandelingen maken we altijd een foto en meten we je op, zodat je daarna het effect van de cryolipolyse-behandeling kunt zien. 

Zichtbaar centimeters bij je buik verliezen met cryolipolyse

Wil je trots zijn op je figuur?

BG-CoolShape Kliniek helpt jou graag om je weer te laten stralen. Met cryolipolyse kunnen we het buikvet bevriezen dat maar niet weggaat, ondanks een gezonde levensstijl. Ontdek wat coolshaping voor jou kan betekenen.