BG CoolShape Kliniek - Hoe werkt cryolipolyse?
BG CoolShape Kliniek - Hoe werkt cryolipolyse?

Effectief bovenbeenvet verliezen

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Wil je je weer zeker voelen over je benen en ze met trots laten zien? Cryolipolyse is dé nieuwste methode om pijnloos en effectief bovenbeenvet te verliezen. Bij de behandeling bevriezen we het vet bij je benen. Je huid blijft mooi strak en na een behandeling heb je al zichtbaar resultaat! Het is zowel geschikt voor de binnen- als buitenkant van de bovenbenen.

De behandeling bij je benen

Voor de eerste behandeling is er altijd eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling plaatsen we de behandelkop op de probleemzone. De huid wordt vacuüm gezogen en de temperatuur daalt tot -9°C. Door de vetcellen te bevriezen komen ze ook minder snel weer terug. Met een gezonde levensstijl kun je nog langer genieten van het resultaat. 

Cryolipolyse: tijdens de behandeling

Zichtbaar resultaat met cryolipolyse

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het beste resultaat. Na de eerste behandeling zie je na ongeveer drie weken al dat je de eerste centimeters verliest bij je (boven)benen! Na twee maanden zie je het beste resultaat en kun je ervoor kiezen om nog een behandeling te doen. Gemiddeld zorgen drie behandelingen voor het beste resultaat en een hoger percentage vetverlies. 

BG CoolShape Kliniek cryolipolyse behandeling

Wil jij gelukkig in je vel zijn?

Bij BG-CoolShape Kliniek bevriezen we pijnloos en effectief vet. Dit doen we niet alleen bij de benen, maar bijvoorbeeld ook bij de buik, onderkin en rug. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek de mogelijkheden met cryolipolyse.