Armvet verliezen met cryolipolyse

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Vind je dat je te dikke armen hebt en wil je hier graag iets aan laten doen? Met cryolipolyse kun je effectief en pijnloos armvet verliezen. Wanneer je niet tevreden bent over je (boven)armen, kan vet bevriezen de oplossing zijn. Vet bevriezen is een droom-methode omdat het pijnloos is en zonder hersteltijd. Tijdens het intakegesprek bepalen we hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw gewenste resultaat te behalen.

Zo bevriezen we jouw armvet

Tijdens een cryolipolyse-behandeling plaatsen we de behandelkop op de probleemzone, in dit geval de armen. De Body-Wizard Duo zuigt het armvet vacuüm en vervolgens begint het proces. Dit gebeurt door eerst de huid te verwarmen, om het soepel te maken, en daarna de vetcellen te bevriezen. Door de lage temperatuur sterven de vetcellen af en blijven ze ook weg. Benieuwd wat cryolipolyse voor jou kan betekenen? 

Resultaat na een cryolipolyse-behandeling

Na het bevriezen van het armvet gaat je lichaam aan de slag. Je lichaam doet namelijk de rest van het werk. In de weken na de behandeling voert je lichaam de bevroren vetcellen af. Na drie tot zes weken begin je het resultaat te zien, en na twee maanden is het resultaat significant. Doordat het afvoeren geleidelijk aan gebeurt, heeft je lichaam tijd om te wennen aan de nieuwe vorm. Dit betekent dat je huid strak blijft en je dus geen last krijgt van overtollige huid. 

BG-CoolShape Kliniek cryolipolyse op Goeree-Overflakkee

Wil je je zeker voelen over je lichaam?

BG-CoolShape Kliniek helpt jou om weer trots te zijn op je figuur. Met cryolipolyse halen we het vetrandje weg dat niet weggaat, ondanks een gezonde levensstijl. Ontdek het effect van coolshaping tijdens een vrijblijvende intakegesprek.